Barcelona Dutchies in BCN

Nederlandse Fiets tours Barcelona

In de rubriek op Blonde on a Bike genaamd: ‘Dutchies in BCN‘ lees je wekelijks een artikel over één of meerdere personen die in Barcelona een bijzonder bedrijf zijn gestart, en met succes! 

Deze week mijn ervaring met ”FietstoursBarcelona” waarmee ik een middag de stad door ben gecrosst. Dit bedrijf is begin dit jaar opgezet door het super enthousiaste, Brabantse stel: Joris & Robin, en is nu al een grote hit!!

“Het is zó gaaf om iedere dag onze passie voor Barcelona te delen! Wij maken groepen van maximaal 10 personen, zo blijft het voor iedereen leuk en gezellig. Ben je met een grotere groep? Dan kunnen jullie uiteraard gewoon samen fietsen!”
— Joris & Robin


De Fietstour

Het is vrijdagmiddag iets voor 16:00uur wanneer we verzamelen met een gezellige groep aan de Ramblas waar Joris & Robin ons opwachten; even kennismaken, fietsen verstellen en hop daar gaan we! Deze fiets tour van 3 uur (beschikbaar om 10:00uur in de ochtend of 16:00uur in de middag) geeft je echt een ‘shot’ Barcelona: Gaudí’s Sagrada Família, Casa Battló, Casa Mila, het park, de Gotische wijk, verschillende leuke pleinen en we sluiten relaxed af fietsend langs de kust met een bezoekje aan Barceloneta. Dat was echt een top route! Ondanks dat ik nu zelf 6 maanden in Barcelona woon, heeft deze tour me weer een hele andere kant laten zien, echt heel leuk.

Op de camping in omgeving Barcelona?
Inmiddels weten ook gasten vanaf de omliggende campings Joris & Robin in Barcelona te vinden om gezellig een dagdeel mee te fietsen. Gezinnetjes komen een dag naar Barcelona en doormiddel van deze tour zien ze direct de gehele stad. Een ander groot voordeel is dat de communicatie met Robin altijd vlot verloopt, dus wanneer er vragen zijn over parkeren, de trein, metro, winkelen, tapas eten of andere zaken, regel het met Robin!

Ga jij gezellig mee fietsen?
Ik kan niet anders zeggen dan DOEN!

 • Voor meer info App of bel naar: +31681858300.
 • Volw. €22,50 T/m 15 jaar €17,50
 • Fietstoursbarcelona@gmail.com
 • Kijk hier eens op de Instagram of Facebook van FietstoursBarcelona
  Fietstours Barcelona
  Fietstours Barcelona
  Fietstours Barcelona
  Fietspaden Barcelona

 

You Might Also Like...

No Comments

  Leave a Reply