Barcelona People

Interview met SUCO Founders: Cheryl & Jamie

Al eens gehoord van een SUCO sessie? The Sunshine Collective zorgt voor dé nieuwste dans-yoga-meditatie ervaring in de vorm van een silent disco, bedacht in Zuid-Afrika en op dit moment in Barcelona een grote hit. (Check hier mijn post over deze ervaring). Een workout speciaal ontworpen om je vrij te voelen en los te laten in deze drukke wereld. Maar wie o wie zitten er achter dit fantastische concept? Tijd voor een interview met de founders Jamie Beron en Cheryl Hudson op het zonnige dakterras van OneCoWork, een coworking place aan de haven van Barcelona.

SUCO? Wat is het precies?
Jamie: ”SUCO is een unieke silent disco workout, waarbij we ademhalingsoefeningen en meditatie combineren met yoga, dans en HIIT (high intensity interval training) om er voor te zorgen dat jij in 75 minuten een alles-in-1 workout hebt gedaan en je vooral heel erg fijn voelt.”
Cheryl: ”Daarnaast willen we een plaats creëren om te connecten met jezelf en degene om je heen en daarbij alles even los te kunnen laten, in deze drukke wereld.”

Hoe is het SUCO avontuur voor jullie samen begonnen?
Cheryl: ”SUCO is onze tweede project samen, eerder werkte we samen als Co-founders van Secret Sunrise Jozi (met nog 3 andere) ook in Johannesburg zo’n 2,5 jaar geleden. Het was echt fantastisch om samen te werken. Hiervoor was ik 10 jaar lang werkzaam in de finance wereld als bankinvesteerder, maar deze carrière heb ik opgezegd om mijn passie te volgen en het leven te creëren wat ik echt wil. Toen Jamie en ik elkaar ontmoeten wisten we direct, dat deze ontmoeting ons leven voorgoed zou veranderen.”
Jamie: ”We zijn beide gepassioneerd over het constant blijven ontwikkelen van onszelf, eerder heb ik ook in een corporate wereld gewerkt en daarnaast als yoga docent. Mijn creatieve kant kan ik helemaal kwijt in SUCO waardoor ik mijn dromen in vervulling laat gaan.”

Wat maakt jou als persoon gelukkig in het leven?
Cheryl: ”Licht leven. Ik hou enorm van yoga, dans en meditatie. Daarnaast zijn we beide vegan en hebben een sterke connectie met dieren. Helaas leven onze huisdieren momenteel in Zuid-Afrika. Wat mij verder gelukkig maakt is met Jamie praten over nieuwe SUCO ideeën, ons business model en lekker eten. Waar we ook beide in geloven is dat echte verandering in de wereld vanuit onszelf moet komen, dus omarmen we de dingen die we willen in het leven in plaats van altijd verder te zoeken naar meer. Everything is sacred.”
Jamie: ”Gezond, actief en zo ALIVE als mogelijk te zijn in het leven. Door het faciliteren van SUCO sessies, wil ik dit ook bij andere om me hee activeren en ze in staat stellen om echt te voelen, los te laten en te verbinden met zichzelf en elkaar.”

Koop je tickets voor het eerste volgende SUCO event met kortingscode BLONDEONABIKE en ontvang 30% korting. 

Cheryl & Jamie
SUCO sessie Barcelona
Over de SUCO-Workout

Wat is je favoriete gedeelte in de 75 minuten SUCO sessie?
Cheryl: ”Het laten gaan van alle gedachten die je hebt en vervolgens helemaal uit je dak gaan.”
Jamie: ”Het begin, het midden en het einde. En het deel met de super wilde elektronische muziek is mijn favoriet.’’

Welk gevoel overheerst tijdens deelname aan een SUCO sessie?
Cheryl: ”Vrijheid.”
Jamie: ”Let go.”

Wat zijn jullie SUCO toekomst dromen?
Beide: ”Meer en meer SUCO sessies/events over de hele wereld! Waardoor we een wereldwijde community opbouwen met alleen maar like-minded-people. We blijven mensen op fantastische locaties bij elkaar brengen en zorgen voor een geweldige mind-full workout. Laten we met zijn alle blijven dansen, plezier maken en de wereld wat meer in het hier en nu laten leven.”

Waarom zou iedereen moeten deelnemen aan een SUCO event? 
Jamie: ”Een SUCO ervaring is bijzonder waarbij je mogelijk veel nieuwe gevoelens ervaart. Deze actieve workout is gericht op gezondheid en de combinatie van cardio, stretching, ademhaling, meditatie, mindfulness en het allerbelangrijkste veel plezier doet iedereen goed! Een workout voor je hart, je lichaam en je ziel. SUCO staat helemaal los van alcohol of drugs.”
Cheryl: ” Bij SUCO is iedereen welkom, alle fitnesslevels en leeftijden. Er is geen enkele skill vereist om te kunnen deelnemen. Gedurende een SUCO sessie willen we je bewust maken van de dingen die er echt toe doen in het leven en alle ruis van buitenaf uitschakelen om te kunnen focussen op jou als persoon, wie jij werkelijk bent en wat jij voelt. When you come to SUCO, you join a community of beings who are just the same as you are.”

Na Johannesburg en Barcelona is het nu tijd voor SUCO in Amsterdam!

De volgende SUCO stop is Amsterdam, op Donderdag 26 Oktober 2017 bij ZOKU Amsterdam. Jij kunt daar nog bij zijn en met kortingscode: BLONDEONABIKE ontvang je 30% korting op je ticket. Klik hier voor tickets en check het event op de facebookpagina van SUCO.

Check SUCO op Facebook of Instagram en blijf op de hoogte 🙂

♥ Let’s go SUCO! ♥

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply