Barcelona Lifestyle To Do

SUCO – The Sunshine Collective is coming to Amsterdam!

SUCO, the Sunshine Collective, is een uniek concept en helemaal hip in Barcelona. Voor mij de allerleukste work-out die ik ooit heb gedaan! In Barcelona heeft het de afgelopen zomer plaatsgevonden op de meest fantastische plaatsen; rooftops, hotels,  parken en het strand.

Wat is SUCO?
SUCO is een unieke silent disco workout ontwikkeld en opgezet door twee te gekke mensen uit Zuid-Afrika; Cheryl Hudson en Jamie Beron. (Lees hier het interview). Deze twee jonge ondernemers creëerde deze ‘’workout’’ met als doel mensen uit hun comfort-zone te halen, deze groep samen te brengen en gezamenlijk een actieve workout te volbrengen, waarbij altijd de connectie met elkaar en het gevoel van vrijheid centraal staat gedurende de 75 minutes dat je helemaal los gaat.

75 minuten losgaan in de SUCO workout
Het is een combinatie van het aller beste: mindfulness, meditatie, ademhalingsoefeningen, yoga en high-intensity training. Tijdens de gehele sessie heb je een draadloze koptelefoon op (silent-disco), waardoor je bent voorzien van de allerbeste beats en een ervaren instructor die je door de sessie begeleid. Altijd op een geweldige locatie. Alles in één: Exercise your heart, body and soul.

Koop je tickets voor het eerste volgende SUCO event (in Amsterdam) met kortingscode BLONDEONABIKE en ontvang 30% korting. 

Suco Beach
Beach
SUCO
Suco Barcelona

Founded in Zuid-Afrika
It all started in Johannesburg waar op een bijzonder dakterras of in een prachtig park de eerste SUCO sessies plaatsvonden, het was direct een groot succes! Deze unieke vorm van samenkomen viel bij vele in de smaak en daarom besloten Cheryl en Jamie dat ze SUCO (The Sunshine Collective) ook aan de rest van de wereld wilde meegeven. SUCO is geboren uit een sterke behoefte om meer met elkaar te connecten. Met deze droom in hun hart gesloten, vertrokken de twee naar Barcelona om een ”thuisbasis’’ voor SUCO Europa te creëren. Momenteel wonen ze gedeeltelijk in Barcelona en gedeeltelijk in Zuid-Afrika.

In Barcelona is SUCO een tweewekelijks terugkerend event, dus mocht je toevallig in Barcelona zijn dan raad ik je zeker aan om deel te nemen. Maar geen Barcelona trip gepland staan de komende tijd? Niet getreurd want the Sunshine Collective komt naar Nederland.

De volgende SUCO stop is Amsterdam, op Donderdag 26 Oktober 2017 bij ZOKU Amsterdam. Jij kunt daar nog bij zijn en met kortingscode: BLONDEONABIKE ontvang je 30% korting op je ticket. Klik hier voor tickets en check het event op de facebookpagina van SUCO.

SUCO wil uitgroeien tot een community waarbij mensen overal ter wereld een moment nemen om tijdens deze sessies te connecten met zichzelf én de andere om zich heen, zich even helemaal te laten gaan en vooral veel plezier te hebben. Hoe? Door simpelweg op een fijne manier te ademen, dansen, bewegen en even helemaal in het ‘nu’ te zijn in een wereld vol drukte.

Good to know:

 • Geen specifieke skills en/of ervaring zijn nodig;
 • Alle leeftijden en fitness levels welkom;
 • Het dragen van makkelijke (sport)kleding is aan te raden;
 • Yogamat is niet nodig.

Kaartverkoop SUCO Amsterdam Donderdag 26 oktober 2017

 • Klik hier voor het bestellen van je tickets voor de volgende SUCO sessie bij ZOKU in Amsterdam;
 • Bestel je tickets met kortingscode BLONDEONABIKE en ontvang 10%korting.

Meer weten over SUCO en de founders? Lees hier het gehele interview met Jamie en Cheryl.
Check SUCO op Facebook of Instagram en blijf op de hoogte 🙂

♥ Let’s go SUCO! ♥

Suco Session

You Might Also Like...

1 Comment

 • Reply
  Hanneke
  12 oktober 2017 at 5:44 pm

  SUPER leuk! Word er helemaal enthousiast van!

Leave a Reply