Barcelona To Do

Shop een echte Barcelona Bikini

Instagram staat vol met swimwear merken en inmiddels heeft elke grote stad aan de zee een collectie welke volledig geïnspireerd is door de stad. Het uitbrengen van een unieke collectie kan dan moeilijk zijn – maar niet voor Holy She! De Nederlandse Mayke van Otterdijk bracht in 2016 haar eerste collectie uit onder de naam Holy She en met succes!

Over Mayke

9 jaar geleden vertrok Mayke voor haar stage naar Barcelona en ze bleef er. Inmiddels runt ze onder de Spaanse zon haar eigen bedrijf: Holy She. Een swimwear collectie wat volledig inspeelt op de lifestyle in Barcelona. Slechts één keer stond ze op het punt terug te keren naar Nederland, maar toen de vaste baan daar dichterbij kwam, besloot ze alsnog in het heerlijke Barcelona te blijven, waar ze inmiddels samenwoont met haar Panamese vriend.

“Smile, laugh and live life to the fullest!”

— Mayke

Een aantal weken geleden zaten we samen in het park bij Arc de Triomf en sprak ik Mayke over haar huidige collectie, haar inspiratie en de uitdagingen.

Hoe is het idee voor een eigen swimwear collectie ontstaan? 

”Ik hield er altijd al van om nieuwe swimwear te shoppen en had zelfs meer dan 50 stuks in mijn kast liggen. Het liefst zou ik het de hele dag dragen, zeker hier in Barcelona. Waarom enkel op het strand? Dus ik besloot een collectie te ontwerpen die je ook kunt dragen tijdens je yoga les of het paddle boarden, tijdens het shoppen of werken. Zodat je een mooi badpak, bij wijze van spreken de hele dag kan dragen: op je werk onder een mooi jasje om daarna direct door te kunnen naar het strand en te genieten van het mooie weer. De collectie is heerlijk om in te zwemmen, maar zeker ook perfect voor het creëren van een feestelijke beach look.”

Beschrijf jou ideale swimwear in een aantal woorden:

”Voor mij is de ideale swimwear comfortabel, heeft het een mooie pasvorm en is het trendy (gemaakt van mooi materiaal/kleur/design).”

Over de collectie

De collectie is ontworpen en gemaakt in Barcelona: ”Wear everywhere” is het motto van Holy She, alle pieces zijn ook als kledingstuk te dragen. De unieke stuks worden allemaal gemaakt op een plek net buiten de stad, waar Mayke regelmatig zelf is.

Holy She Barcelona
Holy She Barcelona
Holy She Barcelona
Holy She Barcelona
Holy She Barcelona
Holy She Barcelona

Het starten van een bedrijf in Barcelona, wat was het moeilijkste?
”Lastig is dat de Nederlandse mentaliteit soms anders is dan hier in Barcelona, dus komt het voor dat ik snel dingen snel gedaan wil krijgen maar zo werkt dat hier niet. Dat is even aanpassen.”

Wat maakt ondernemen (in Barcelona) leuk?
”Wat super leuk is dat je hier kunt wonen en dus van deze mooie stad/strand kunt genieten. Op het strand zitten en bikinis kijken, om zo weer nieuwe inspiratie op te doen! Verder komt mijn inspiratie voor nieuwe collecties meestal uit heel veel andere dingen: Ik luister naar wat meiden graag willen en ga elk jaar naar een beurs voor de laatste trends.”

Wat zijn je toekomstdromen voor Holy She?
”Dat mijn online shop wereldwijd bekend is en dat elk meisje als eerste aan Holy She denkt als ze een bikini willen kopen.”

Holy She – 15% korting! 
Ben jij ook zo enthousiast geworden over deze geweldig mooie collectie? Ze leveren wereldwijd, dus gewoon lekker bestellen 😉 Vul de kortingscode BLONDEONABIKE in en je krijg 15% korting op je bestelling (ook sale). Check voor de volledige collectie de instagram of website van Holy She.

♡♡♡♡♡♡♡♡♡


 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply