Barcelona Blog
Barcelona

Mijn schrijf en fiets carrière in Barcelona

Plannen maken voor 2018, ik hoor het overal om me heen. Maar ook terugblikken is wel eens goed. Ik kijk terug op mijn eerste jaar leven in Barcelona. Wauw! Verhuizen naar Barcelona, (de mooiste plekken van) de stad ontdekken, heel veel nieuwe mensen in mijn leven en het eerste jaar volle focus op schrijven. Ik verwacht in 2018 dan ook nog heel veel meer…

2017 het was een top jaar!

In 2017 ben ik verhuisd naar Barcelona en begonnen met wat ik het liefste doe: schrijven. Ik ben veilig begonnen met bloggen over Barcelona. Gemakkelijk en snel. Gemakkelijk omdat het bloggen over een stad nog niet heel persoonlijk is en snel want je kunt er over blijven schrijven. In deze altijd drukke stad: onderwerpen voldoende!
Het schrijven ging me goed af, ik deed veel online cursussen en heb mezelf daarnaast verdiept in van allerhande onderwerpen die me gaan helpen bij het schrijven, schrijven, schrijven. Dit resulteerde naast het opzetten van mijn blog in 2017 ook het opzetten van mijn eigen business. Ik heb Blonde on a Bike inschreven bij de KvK en ben sinds afgelopen jaar ook officieel freelance Copywriter. Check hier mijn website! De eerste freelance projecten uit mijn carriere heb ik inmiddels al afgerond en er staan voor 2018 al weer een aantal mooie projecten op de planning.

Blonde on a Bike plannen in 2018

Daarmee werd het ook tijd om mezelf af te vragen welke kant ik op wil gaan met mijn (nu nog) Barcelona blog Blonde on a Bike. Ik word nog steeds heel gelukkig van het fietsen door deze fantastische stad en voor jou de leukste hotspots verzamelen. Dus dat blijf ik zeker doen. Ook de interviews met inspirerende mensen die ik onderweg tegenkom blijf ik delen. Eigenlijk blijf ik doen, wat ik al deed. Maar daar komt ook nog van alles bij. Leuke extra’s. Van een artikel over de struggles die ik soms meemaak, mooie reizen, lifehacks die ik heb ontdekt tot boeken lijstjes en lifestyle ideeën.

Van Barcelona blog naar Lifestyle blog

Eigenlijk is dit gewoon een manier om over veel meer te kunnen schrijven en mezelf niet te beperken tot een Barcelona blog. Ik wil jullie als lezers kunnen blijven inspireren, zelfs als ik dit jaar nog naar een andere inspirerende stad verhuis of op reis ga. So keep on reading 🙂

VAMOS 2018!!!

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Denise - Follow my footprints
  19 januari 2018 at 10:47 pm

  Wat leuk! Ik kwam hier via Wereldvrouwen. Ik heb ook in Barcelona gewoond en verder fiets en schrijf ik ook elke dag. We hebben best veel gemeen dus. Succes met je blog en geniet van Barcelona!

  • Reply
   Jon van der Eerden
   21 januari 2018 at 9:56 pm

   Hoi Denise!
   Wat leuk!! Dank je wel. Ik heb ook jouw website bekeken, heel erg tof!!
   Fijne he? Om elke dag te kunnen fietsen en schrijven ;)?

 • Reply
  Axelle
  28 maart 2018 at 11:24 am

  Heb je net je blog ontdekt en oh wat leuk!
  Ik ben momenteel op stage in Barcelona, dus jouw hotspots zijn zeker handig.

  Keep up the good work. Kan niet wachten om meer van je te lezen 🙂

  • Reply
   Jon van der Eerden
   17 april 2018 at 9:40 am

   Hi Axelle!
   Wat leuk om te horen en wat een goede keuze om hier stage te gaan lopen 😉
   Je draai al gevonden?
   Geniet ervan!

Leave a Reply