Barcelona To Do

Leslie Saglio, yoga en coaching in Barcelona

Om maar eerlijk te zijn, 2 jaar geleden dacht ik nooit te beginnen aan Yoga, dat was toch niets voor mij? Maar gelukkig heb ik daar verandering ingebracht. Dus ben ik in februari 2017 gestart met Yoga maar daarover binnenkort meer! En naast het voordeel dat ik veel flexibeler ben geworden, ben ik ook op mooie locaties geweest en heb ik inmiddels ook heel wat bijzondere mensen ontmoet. Zo ook afgelopen zondag tijdens de (volle maan) yoga workshop van de zeer professionele Leslie Saglio.

Over Leslie Saglio

Leslie is life coach en yoga docente maar bovenal een warm en goed persoon, woonachtig met haar man en 2 kinderen in Barcelona. Ze heeft op verschillende plaatsen in het buitenland gewoond en de nodige uitdagingen daarin meegemaakt. Als geen ander heeft zij kunnen ervaren hoe het is om opnieuw een gelukkig leven voor jezelf te creëren met de omstandigheden zoals ze zijn. Dat was niet altijd gemakkelijk. Door haar persoonlijke zoektocht naar balans en het doorzettingsvermogen om altijd te willen blijven groeien, leeft ze nu helemaal het leven wat ze wil.

Hoe ze andere inspireert

Met haar mix van praktische en spirituele eigenschappen inspireert ze andere op vele verschillende manieren. Als coach, spreker, schrijfster en yoga docente. Ze begeleid je op weg naar persoonlijke groei en vrijheid. Geïnspireerd door haar vader en door haar eigen uitdagingen in het leven heeft ze nu de bijzondere kracht om ook andere te helpen om te leven van binnen naar buiten. Leslie is een gecertificeerd Energy 4 Life© Welness Coach, maar haar meest bijzondere kracht komt vanuit persoonlijke ervaringen.

Live a life you love

Yoga, coaching en de workshop

Middels het geven van coaching en yoga helpt ze ook andere bij het maken van een soortgelijke persoonlijke reis. Dat doet ze op een bijzondere manier. Begin December heb ik een workshop van Leslie mogen volgen. Deze workshop heeft plaatsgevonden bij Jivamukti Barcelona. Een zeer ruim opgezette studio, vol met natuurlijk licht. Tijdens onze workshop zijn we begonnen met een uur vinyasa yoga en geëindigd met yin yoga in de tussentijd heeft Leslie ons begeleid tijdens meditatie, schrijfopdrachten en discussie. Ze stelde mooie vragen en gaf ons de ruimte om hier echt over na te denken. Deze workshop stond in het teken van ‘let go’. Vooraf had ik totaal niet verwacht dat er iets in mijn leven speelde wat ik zou moeten laten gaan. Toch hebben we hier in de workshop veel aandacht aan besteed en nu een maand later, ervaar ik nog steeds de voordelen hiervan. Ik merk dat het persoonlijke onderwerp wat ik toen heb ingebracht nu iets is wat ik heel gemakkelijk van me af kan zetten. Het heeft geen invloed meer heeft op mijn gemoedstoestand.

Leslie Saglio Yoga en coaching
Leslie Saglio Yoga en coaching
Leslie Saglio Yoga en coaching
Leslie Saglio Yoga en coaching
Lees hier de 3 belangrijkste lessen die ik heb geleerd van Leslie:
 1. Laten gaan van oude gewoonten
  Het is makkelijk om te blijven hangen in oude gewoonten waarvan je totaal geen energie (meer) krijgt. Denk aan je eigen gedrag, een persoon of een plaats. Door hier afstand van te nemen maak je weer ruimte voor iets anders (beters!). Niets is voor altijd, dus gewoon laten gaan.
 2. Terugblikken op je afgelopen jaar
  Altijd goed om te doen. Day by day heb je misschien niet in de gaten wat je allemaal doet, bereikt hebt en hoe je je precies voelt. Maar het is heel anders wanneer je het bekijkt over een heel jaar gezien. Alle kleine stapjes samen maken iets groots.
 3. De beste gids ben jezelf /veranderen
  Verandering zit altijd in jezelf. Wil jij een andere baan? Meer tijd voor jezelf? Elke avond een uur kunnen lezen? Gezonder gaan leven? Dit is allemaal te bereiken als dit maar echt vanuit zelf komt en  neemt niet weg dat je er keihard voor moet werken. ”If you’re nog willing to change, don’t expect your life to either.”
Gift
Leslie Saglio
Wellness Retreat Ibiza

Naast coaching en yoga in Barcelona organiseert Leslie ook retreats waarbij ze al deze bovengenoemde elementen samenbrengt in een 6 dagen retreat. Doormiddel van waardevolle activiteiten in een kleinere groep, helpt ze iedere deelnemer op de juiste weg.

 • Ook zo hard gewerkt en behoefte aan een vakantie waar je echt kunt ontspannen en tijd hebben om te verbinden met jezelf?
 • Heb je zin om uit je dagelijkse routine te stappen en helder voor jezelf te krijgen welke richting je op wil gaan in het leven?
 • Wil je meer te weten komen over de juiste manieren om op een gezonde en blijvende manier te veranderen?
 • Ben jij opzoek naar meer spiritualiteit?
 • Vind je het fijn om gelijkgestemde mensen te ontmoeten?
 • Houdt je van de ontwikkeling van jezelf, het zien van mooie plekken, genieten van heerlijk eten en inspirerende activiteiten?

Indien deze vragen jou aanspreken en je nog meer zou willen weten over yoga en/of coaching bij Leslie Saglio of wil je meer informatie over haar retreat in 2018? Klik dan hier voor meer informatie.

Namasté ♥

You Might Also Like...

1 Comment

Leave a Reply